Bokning av lokalen görs via bokningstavlorna utanför tvättstugorna i port 57 och port 69 eller via www.brfviken1.se

2021-04-12  Lokalen är stängd för renovering fram till 26 april.  

Klicka på länken föreningslokal för att se hur lokalen är bokad.  För att boka; klicka på grön ledig tid – du får göra ”ny” bokning för varje dag du vill boka. Bokningen gäller till 10.00 dagen efter (även om det ser ut att bokningen endast är från 12.00-24.00 på bokningsskärmen). Vill du alltså boka lokalen från 1 maj till 3 maj så bokar du upp 1 och 2 maj i bokningen, då har du lokalen från 1 maj 12.00 till 3 maj 10.00.

Dörren till föreningslokalen har taggläsare och du får access till lokalen från 12.00 första bokningsdagen till 10.00 dagen efter sista bokningsdagen. Du öppnar alltså föreningslokalen med din egen tagg, samma tagg används till ytterportarna i port 67. Det behöver inte vara den tagg som du bokat med, alla taggar i din familj får tillgång till lokalen. 

Du kan boka max 7 dagar i ett streck, max 6 månader i förväg och du kan ha max 3 bokningar samtidigt. Avbokningar senast en vecka innan bokad datum. Annars kommer dygnsavgiften att debiteras, dock max två nätters betalning vid sen avbokning.

Har ni frågor kring föreningslokalen – hör av dig till foreningslokal@brfviken1.se

Om lokalen

Lokalen ligger i källarplanet i uppgång 67 bredvid hissen bakom en grå dörr. Den har ett stort rum med sittplatser för ca 20 personer runt köksbord, soffgrupp och tv. Wifi finns, vid routern finns lapp med nätverksnamn och lösen. Litet pentry med kylskåp, micro, kaffebryggare och kokplattor. Ett separat sovrum har två sängar och det finns två ytterligare hopvikbara extra sängar i förrådet. Täcken och kuddar finns inte. Lokalen har toalett med dusch (dock har duschen extremt dåligt tryck och längre duschstunder är verkligen inte att rekommendera).

Priset för att hyra lokalen är 350 kronor per tillfälle eller dygn. Hyran för lokalen debiteras av Bonea och finnas på din hyresräkning. Det kan ta upp till 3 månader efter hyrestillfället som hyresbeloppet finns på räkningen.

Regler för lokalen

Föreningens trivselregler gäller även i föreningslokalen, dvs se till att ni tar hänsyn så att inte grannarna inte störs oavsett tid på dygnet, men speciellt efter kl 22 och före kl 7. Ni som hyr ansvarar även för att lokalen blir ordentligt städad innan ni lämnar tillbaka nyckeln.

Städning och andra åtgärder som ska göras innan man lämnar lokalen

  • Rengöringsmedel och städmaterial finns i städskåpet.
  • Se till att det finns toapapper kvar, du står själv för toapappret så fyll på!
  • Dammsug golv, stolar, soffor, sovrum och vid behov våttorka golvet
  • Torka alla ytor så som diskbänk, fönster, bord och lampor
  • Diska och plocka in ren disk i skåpen. Töm kylen och torka ur den
  • Gör rent i badrummet: toalett, duschkabin, handfat, spegel etc
  • Kontrollera att alla fönster är stängda och lämna persiennerna neddragna
  • Släck alla lampor och kontrollera att tv och allt utom kylen i köket är avstängt
  • Ta ut alla sopor och sätt i nya soppåsar i kökets papperskorg och i badrummet

Städning av föreningslokalen kan beställas från vår städfirma Chris Facility. Observera att de behöver vara klara med städningen senast kl 12 den dag du checkar ut från lokalen. För att säkra att de har personal som kan städa den dag och tid du önskar att det utförs, kontakta dem i god tid. Även med god framförhållning kan det vara så att de inte har personal tillgänglig vissa tider och dagar. Kostnad för städningen är 450 kr + moms. Fakturering sker av Chris Facility vilket gör att det går att göra RUT-avdrag. Kontakta Chris Facility via mail: info@chrisfacility.se