För att boka föreningslokal, använd bokningstavlorna utanför tvättstuga i port 57 eller i port 69, eller gå in via webbokningen här  

Första gången du loggar in på webbokningen skriver du in:
Användare: AM numret på en tagg tillhörande din lägenhet
Lösen: 1111

På bokningstavlorna eller via webben, klicka på länken föreningslokal för att se hur lokalen är bokad.  För att boka; klicka på grön ledig tid – du får göra ”ny” bokning för varje dag du vill boka. Bokningen gäller till 10.00 dagen efter (även om det ser ut att bokningen endast är från 12.00-24.00 på bokningsskärmen). Vill du alltså boka lokalen från 1 maj till 3 maj så bokar du upp 1 och 2 maj i bokningen, då har du lokalen från 1 maj 12.00 till 3 maj 10.00.

Dörren till föreningslokalen har taggläsare och du får access till lokalen med din egen lägenhetstagg. OBS! Tänk på att du varje dag måste blippa dig in någon gång mellan 12.00-23.59 de dagar du bokat. Varje dag alltså. Annars  försvinner din bokning och du kan inte komma in.

Du kan boka max 7 dagar i ett streck, max 6 månader i förväg och du kan ha max 3 bokningar samtidigt. Du avbokar själv din bokning på tavlan, vid sen avbokning debiteras dygnsavgiften.

Har ni frågor kring föreningslokalen – hör av dig till foreningslokal@brfviken1.se

Om lokalen

Lokalen ligger i källarplanet i uppgång 67 bredvid hissen bakom en grå dörr. Den har ett stort rum med sittplatser för ca 20 personer runt köksbord, soffgrupp och tv. Wifi finns, vid routern finns lapp med nätverksnamn och lösen. Litet pentry med porslin, kylskåp, micro, kaffebryggare och kokplattor. Ett separat sovrum har två sängar och det finns två ytterligare hopvikbara extra sängar i förrådet. Täcken och kuddar finns inte. Lokalen har toalett med dusch.

Priset för att hyra lokalen är 350 kronor per dygn. Hyran för lokalen debiteras av Bonea och finnas på din hyresräkning. Det kan ta upp till 3 månader efter hyrestillfället som hyresbeloppet finns på räkningen.

Regler för lokalen

Föreningens trivselregler gäller även i föreningslokalen, dvs se till att ni tar hänsyn så att inte grannarna inte störs oavsett tid på dygnet, men speciellt efter kl 22 och före kl 7. Ni som hyr ansvarar även för att lokalen blir ordentligt städad innan ni lämnar tillbaka nyckeln.

Städning och andra åtgärder som ska göras innan man lämnar lokalen

  • Rengöringsmedel och städmaterial finns i städskåpet.
  • Se till att det finns toapapper kvar, du står själv för toapappret så fyll på!
  • Dammsug golv, stolar, soffor, sovrum och vid behov våttorka golvet
  • Torka alla ytor så som diskbänk, fönster, bord och lampor
  • Diska och plocka in ren disk i skåpen. Töm kylen och torka ur den
  • Gör rent i badrummet: toalett, duschkabin, handfat, spegel etc
  • Kontrollera att alla fönster är stängda och lämna persiennerna neddragna
  • Släck alla lampor och kontrollera att tv och allt utom kylen i köket är avstängt
  • Ta ut alla sopor och sätt i nya soppåsar i kökets papperskorg och i badrummet

Städning av föreningslokalen kan beställas från vår städfirma Chris Facility. Observera att de behöver vara klara med städningen senast kl 12 den dag du checkar ut från lokalen. För att säkra att de har personal som kan städa den dag och tid du önskar att det utförs, kontakta dem i god tid. Även med god framförhållning kan det vara så att de inte har personal tillgänglig vissa tider och dagar. Kostnad för städningen är 450 kr + moms. Fakturering sker av Chris Facility vilket gör att det går att göra RUT-avdrag. Kontakta Chris Facility via mail: info@chrisfacility.