« Föreg Maj 2020 Nästa »
Måndag Tisdag Onsdag Torsdag Fredag Lördag Söndag
        1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
* Peco, port 69Peco, port 69

Tid: 08:32

I would like to book the premises on the 17/5 and May 31st please. We are planning some children get together. We are apartment 761 at number 69 and my telephone number is 0761196294.

18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
* Peco, port 69Peco, port 69

Tid: 10:08

I would like to book the premises on the 17/5 and May 31st please. We are planning some children get together. We are apartment 761 at number 69 and my telephone number is 0761196294.

OBS – Hur är lokalen bokad? De dagar som är markerade med ett namn har den personen tillgång till lokalen från kl 12 och fram till kl 10 nästa dag. 

Se ovan i kalendern vilka dagar lokalen är tillgänglig. Om du vill hyra lokalen, eller har några frågor skicka ett mail foreningslokal@brfviken1.se . I mailet skriver du ditt namn, lägenhetsnummer, telefonnummer, vilka datum du vill hyra lokalen och i vilket syfte du vill hyra den. Denna mail läsas några gånger i veckan, så var ute med ditt mail i extra god tid.  

Avbokningar meddelas senast en vecka innan bokat datum till foreningslokal@brfviken1.se  Annars kommer dygnsavgiften att debiteras, dock max två nätters betalning vid sen avbokning.

Vid brådskande frågor gällande en bokning som redan är markerad här nedan på hemsidan, maila styrelsen@brfviken1.se.

När din bokning är bekräftad får du mail med bekräftelse. Du får nyckeln i ditt brevfack senast samma dag som du hyrt. Nyckeln till lokalen fungerar inte till porten dock. Fram till kl 21 kan den öppnas med portkoden och efter det behöver du använda din egen lägenhetsnyckel (den som går till källardörrarna) och gå in via gården. Föreningens trivselregler gäller även i föreningslokalen, dvs se till att ni tar hänsyn så att inte grannarna inte störs oavsett tid på dygnet, men speciellt efter kl 22 och före kl 7. Ni som hyr ansvarar även för att lokalen blir ordentligt städad innan ni lämnar tillbaka nyckeln.

Lokalen ligger i källarplanet i uppgång 67 bredvid hissen bakom en grå dörr. Den har pentry med två kokplattor, kylskåp, micro, kaffebryggare samt en liten uppsättning köksredskap. Det finns ca 20 sittplatser vid köksbord, soffgrupp och tjock-tv. Ett separat sovrum har två sängar som är 90 cm breda och det finns två ytterligare hopvikbara extra sängar. Täcken och kuddar finns inte. Lokalen har toalett med dusch. Det finns tillgång till internet, WI-FI routern har en lapp med nätverksnamn och lösenord.

Priset för att hyra lokalen är 350 kronor per tillfälle eller dygn.

Det låga priset på uthyrningen bygger på att man sköter lokalen väl så att ingen åverkan görs, samt att städning görs så noggrant att nästa hyresgäst inte har något att klaga på. Inte heller ska grannar störas av fester eller annat ljud efter kl 22. Om medlem som hyr lokalen bryter mot dessa regler kan styrelsen besluta att medlemmen avstängs från att hyra lokalen under ett antal månader. Hur länge beror av allvaret. Vid åverkan som kräver reparation eller inköp av nya inventarier blir den medlem som hyrde lokalen ersättningsskyldig.

Städning av föreningslokalen kan beställas från vår städfirma Chris Facility. Observera att de behöver vara klara med städningen senast kl 12 den dag du checkar ut från lokalen. För att säkra att de har personal som kan städa den dag och tid du önskar att det utförs, kontakta dem i god tid. Även med god framförhållning kan det vara så att de inte har personal tillgänglig vissa tider och dagar. Kostnad för städningen är 450 kr + moms. Fakturering sker av Chris Facility vilket gör att det går att göra RUT-avdrag. Kontakta Chris Facility via mail: info@chrisfacility.se

Läs mer kring regler vid uthyrning och checklista innan du lämnar lokalen