Välkommen till vår trevliga och välskötta förening!

Vi hoppas att du precis som vi kommer glädjas åt att bo här med det fina läget nära Hagaparken, Brunnsviken och den nya Arenastaden, samt i Solna och Frösunda. Men kanske framförallt att du trivs i föreningen och på vår trevliga gård med fruktträd. Vi har en stor grillplats där många brukas samsas och grilla en stor del av grillsäsongens dagar. Vi har en trevlig föreningslokal som passar för barnkalas, middag eller för gäster som bor över. Uppskattat är också att vi har ovanligt många parkerings- och garageplatser vilket gör att vi har relativt kort kötid till dem.

Här kan du läsa det välkomstbrev alla nyinflyttade får.

Om du klickar på länkarna nedanför kommer du till den information som nyinflyttade först brukar undra över:

Namnbyte vid dörr, brevfack och anslagstavla i porten sker tisdagen efter tillträdet av lägenheten. Kontakta styrelsen om så inte har skett.

Den enskilda medlemmen kan inte välja eget elavtal, utan det är bostadsrättsföreningen som har avtal med en leverantör till det ”uttag” som går till föreningens fastighet. Det händer att medlemmar får reklam från elleverantörer, men dessa  går inte att teckna avtal med som enskild  medlem, så ignorera denna reklam.

Läs gärna igenom ”Övrig info A-Ö” för annan praktisk information som är bra att veta om vad gäller om tvättstugor, nycklar, grillning, flaggning och mycket mer.

När det gäller kollektivtrafik bor vi i omedelbar närhet till busshållplatserna Frösunda (buss och flygbuss) samt Frösunda Port med flera frekventa busslinjer. Vi har kort gångavstånd till Solna Station med pendeltåg och tvärbana, samt den t-banestation som har beslutats och planeras vara klar 2026.

Om du vill vara med och påverka den bostadsrättsförening du bor i och är med och äger, kontakta någon i styrelsen. Du kan påverka genom att ställa upp i val till styrelse, men det finns också andra sätt som du kan vara med och bidra. Fråga gärna! 

Ett bra sätt att träffa på oss i styrelsen och att lära känna dina grannar i föreningen är att delta på vår- och höststädningsdagarna. Den brukar inte vara något betungande, men som inte har tid eller möjlighet att vara med och städa är väldigt välkommen att bara delta på det avslutande fikat på grillplatsen.

Återigen varmt välkommen till BRF Viken 1!