Välkommen till vår trevliga förening!

Vi hoppas att du precis som vi kommer glädjas åt att bo här med det fina läget nära Hagaparken, Brunnsviken och Arenastaden, samt i Solna och Frösunda. Men kanske framförallt att du trivs i föreningen och på vår trevliga gård med fruktträd. Vi har en stor grillplats där många brukas samsas stor del av grillsäsongens dagar. Vi har en övernattningslokal som passar för gäster som bor över.

Namnbyte vid dörr, brevfack och anslagstavla i porten sker i normala fall veckan efter du flyttat in.

Vi har ett passersystem i föreningen med porttelefon. Du får i ditt välkomstbrev även information om systemet och en lapp som du fyller i med uppgifter till porttelefonen.

Den enskilda medlemmen kan inte välja eget elavtal, utan det är bostadsrättsföreningen som har avtal med en leverantör till det ”uttag” som går till föreningens fastighet. Det händer att medlemmar får reklam från elleverantörer, men dessa  går inte att teckna avtal med som enskild  medlem, så ignorera denna reklam.

Vår ekonomiska förvaltare heter Nabo. Det är till dem du vänder dig om du har frågor angående din hyra. Via deras kundportal kan du logga in och se information om din lägenhet, skriva ut utdrag från lägenhetsregistret (vid försäljning eller som intyg till banken), skriva ut månadsavier samt uppdatera kontaktuppgifter i form av telefonnummer och mejladress och även ange om du vill ha månadsavierna på mail.

Du loggar in via deras Kundportal (nabo.se)  med ditt bankID.

Läs gärna igenom ”Övrig info A-Ö” för annan praktisk information som är bra att veta om vad gäller om tvättstugor, nycklar, grillning, flaggning och mycket mer.

Om du vill vara med och påverka den bostadsrättsförening du bor i och är med och äger, kontakta någon i styrelsen. Du kan påverka genom att ställa upp i val till styrelse, men det finns också andra sätt som du kan vara med och bidra. Fråga gärna!

Ett bra sätt att träffa på oss i styrelsen och att lära känna dina grannar i föreningen är att delta på vår- och höststädningsdagarna. Den brukar inte vara något betungande, men som inte har tid eller möjlighet att vara med och städa är väldigt välkommen att bara delta på det avslutande fikat på grillplatsen.

Återigen varmt välkommen till BRF Viken 1!