Välkommen till vår trevliga och välskötta förening!

Vi hoppas att du precis som vi kommer glädjas åt att bo här med det fina läget nära Hagaparken, Brunnsviken och den nya Arenastaden, samt i Solna och Frösunda. Men kanske framförallt att du trivs i föreningen och på vår trevliga gård med fruktträd och en bär- och örtrabatt. Vi har en stor grillplats inne på gården där många brukas samsas och grilla en stor del av grillsäsongens dagar. Vi har en trevlig föreningslokal som passar för barnkalas, middag eller för vänner som bor över några dagar när gästrummet inte räcker till. Uppskattat är också att vi har ovanligt många parkerings- och garageplatser vilket gör att vi har relativt kort kötid till dem.

Här kan du läsa det välkomstbrev alla nyinflyttade får.
Om du klickar på länkarna nedanför kommer du till den information som nyinflyttade först brukar undra över:

Namnbyte vid dörr, brevfack och anslagstavla i porten sker tisdagen efter tillträdet av lägenheten. Kontakta styrelsen om så inte har skett.

Den enskilda medlemmen kan inte välja eget elavtal, utan det är bostadsrättsföreningen som har avtal med en leverantör till det ”uttag” som går till föreningens fastighet. Det händer att medlemmar får reklam från elleverantörer, men dessa  går inte att teckna avtal med som enskild  medlem, så ignorera denna reklam.

Läs gärna igenom övrig info A-Ö för annan praktisk information som är bra att veta om vad gäller om tvättstugor, nycklar, grillning, flaggning och mycket mer.

Om du vill vara med och påverka den bostadsrättsförening du bor i och är med och äger, kontakta någon i styrelsen. Du kan påverka genom att ställa upp i val till styrelse, men det finns också andra sätt som du kan vara med och bidra. Fråga gärna!