Här nedan är aktuell information om vårt passersystem.

För att boka tvättstuga eller föreningslokal, använd bokningstavlorna utanför resp. tvättstuga i port 57 och 69, eller gå in via webbokningen här  

Första gången du loggar in på webbokningen skriver du in:
Användare: AM numret på en tagg tillhörande din lägenhet
Lösen: 1111

Tyvärr fungerar inte ”glömt lösenord” hos oss. Du kan använda inlogg ovan varje gång istället.

För att ändra i dina uppgifter i porttelefonen eller har frågor kring taggar och läsare, maila till nyckelansvarig nycklar@brfviken1.se

Portar

Du öppnar dörren med tagg eller lägenhetsnyckel dygnet runt.

Öppna dörren med tagg:

För att komma in lägger du taggen på mitten av dosan och dörren öppnas.

Porttelefonen fungerar så här:
Längst upp på dosan finns en telefonsymbol. Under den finns alla namn på boende i den porten i alfabetisk ordning. Namnen är kopplade till de telefonnummer ni angett. Använd pilarna för att bläddra mellan namn och klicka på öppen lur för att ringa till personen.
Öppna dörren när någon ringer från porttelefon:
När någon ringer från porttelefonen kommer samtalet från 08-121 392 18. När du svarar så berättar en röst att samtalet kommer från port (x), därefter kan du och personen vid porten tala med varandra.
För att låsa upp porten används knapp 5 på svarstelefonen.
Porttelefonen bör användas så mycket det går för att släppa in tillfälliga gäster eller leverantörer (ex leveranser, städ- och hantverkstjänster). Har ni exempelvis leverans av matkasse så anger ni i instruktionen till chauffören att den ska ringa på porttelefonen för att bli insläppt i huset. Porttelefonen fungerar inte mellan 22-05.

Tvättstugor

Du bokar på de digitala bokningstavlorna med pekskärm som finns utanför tvättstugorna i port 57 och port 69, eller gå in via webbokningen här  

Boka tid på bokningstavlan – observera att du bokar rätt tvättstuga då båda tvättstugorna syns på båda bokningstavlorna!!

För att boka en tid på tavlan ”blippar” du med din tagg på den svarta läsaren, vilket gör att du får access till att boka. Ett pass bokas eller avbokas genom att klicka med fingrarna på ett pass på tavlan och därefter bekräfta valet. Bokningen gäller direkt. Under Mina bokningar finns en översikt av alla dina bokade pass.

Tvättstugan kommer sedan att vara låst enbart till den som har en bokad tid (tvätt- och torktid) och du öppnar med din tagg. Alla taggar till din lägenhet är i en grupp, det innebär att en av er kan boka tvättid och samtliga i familjen får tillträde till tvättstugan.

Du kan endast boka ett tvättpass i taget.  Max två bokningar inom sju dagar (1 bokning per tvättstuga). Du måste börja din bokade tvättid inom 30 minuter, annars försvinner din bokade tid och annan kan ta tiden. Du har tillträde till tvättstugan 30 minuter efter din bokade tid.

OBS! Mellan 7.00-10.00 är tvättstugan inte bokbar, alla kan komma in i tvättstugan och först på plats tvättar. Kom ihåg att du inte kommer in i tvättstugan efter kl. 10.00!

Avboka tid:

Blippa med din tagg, välj den bokade tiden du vill avboka och välj ta bort bokning.

Boka tid via webben

Gå in här för att boka via webben.

Första gången du loggar in skriver du in:

Användare: AM numret på din tagg
Lösen: 1111

Väl inne går du till inställningar och ändrar din epost och lösenord till de du själv väljer. De är dessa som du nu använder för att logga in i systemet via webben.

Gör bokningar /ändringar och avbokningar på samma sätt som vid bokningstavlorna.

Övernattningslokal

Bokning av rummet görs via bokningstavlorna utanför tvättstugorna i port 57 och port 69 eller via webbokningen här .

För att boka; klicka på grön ledig tid – du får göra ”ny” bokning för varje dag du vill boka. Bokningen gäller till 10.00 dagen efter (även om det ser ut att bokningen endast är från 12.00-24.00 på bokningsskärmen). Vill du alltså boka lokalen från 1 maj till 3 maj så bokar du upp 1 och 2 maj i bokningen, då har du lokalen från 1 maj 12.00 till 3 maj 10.00.

Dörren till lokalen har taggläsare och du får access till lokalen från 12.00 första bokningsdagen till 10.00 dagen efter sista bokningsdagen.

Du kan boka max 7 dagar i ett streck, max 6 månader i förväg och du kan ha max 3 bokningar samtidigt.

Samma regler som förut gäller för övernattningsrummet, se www.brfviken1.se

Frågor om lokalen görs till: foreningslokal@brfviken1.se

Soprum

Du öppnar dörren med din tagg. Du kommer med din tagg in i föreningens samtliga soprum.

Cykelförråd – barnvagnsförråd

Du låser upp dessa förråd i din port med din lägenhetsnyckel.

Källardörrar

Du låser upp samtliga källardörrar i alla portar med din lägenhetsnyckel.