Boendeparkering

För att ansöka om boendeparkering på gatorna i Frösunda, kontakta Solna Stad. www.solna.se

Parkerings- och garageplatser

Föreningen har relativt många parkerings- och garageplatser i det fristående parkeringshus vi äger. Vi disponerar 31 p-platser utomhus som kostar 500 kr per månad och 42 garageplatser i låst kallgarage som kostar 870 kr per månad. Det finns dessutom ett fåtal extra breda garageplatser som kostar 1 100 kr per månad samt 2 platser i garage till MC/moped/vespa som kostar 230 kr per månad. Vi hyr för närvarande ut 10 parkerings- och 37 garageplatser till närliggande BRF Kullen.

Laddutrustning för elbilar och laddhybrider

Från och med april 2018 har vi tillgång till laddutrustning för elbilar och laddhybrider i föreningen. Tolv av våra garageplatserna på mellanplanet har laddutrustning som hyrs ut för 250 kronor i månaden plus kvartalsvis debitering av den el som förbrukas. Debitering är individuell för varje laddplats. Den som vill hyra en garageplats med laddplatsutrustning meddelar vår ekonomiska förvaltare Bonea att de vill göra detta. Om du redan har en garageplats samt det finns en garageplats med ej använd laddutrustning så får du byta garageplats. Om du inte har en garageplats måste du först stå i den ordinarie kön för garageplats innan du kan få tillgång till en garageplats med laddutrustning. Om alla garageplatser med laddutrustning är uthyrda så får du stå i elbilskön för nästa lediga plats.

Vi har betydligt kortare kötider till parkering och garage än andra BRF:er i Frösunda. Den som stod först i kön den 15 augusti 2017 anmälde sig:
för p-plats:             2017-01-09
för garageplats:      2016-08-16

Kontakta vår ekonomiska förvaltare Bonea för att ställa dig i kön. Tel: 040-631 30 50. Mail: info@bonea.se. Förutom ärendet, ange:
– Föreningens namn: Viken 1
– Lägenhetsnummer
– Namn
– Mobilnummer

 

Laddutrustning